Bilaketa aurreratua

A. Arzelus eta A.M.ª Labayen : 98 belaunaldiko antzerkilariak

Registro MARC
Tag12Balioa
LDR  00000cam a2200000 c 4500
001  ELDE20202770839
003  ELDE
005  20230322125406.0
008  103030s1998 esp ao o000 0cbaq c
020  ‎$a‎84-921844-6-9
035  ‎$a‎00077453
035  ‎$a‎(OCoLC)432608804
040  ‎$a‎O2002‎$b‎baq
080  ‎$a‎929 Arzelus, Ander
080  ‎$a‎929 Labayen Toledo, Antonio Maria
080  ‎$a‎821.361-2"19"
1001 ‎$0‎ELDEA20201248834‎$a‎Arozena, Eugenio‎$d‎1940-
24500‎$a‎A. Arzelus eta A.M.ª Labayen‎$b‎: 98 belaunaldiko antzerkilariak‎$c‎Eugenio Arocena ; [koordinaketa, Azpeitiko Udala, Antzerki Topaketak]
260  ‎$a‎[Azpeitia‎$b‎Udala]‎$c‎L.G. 1998
300  ‎$a‎169 p.‎$b‎fot. bl. y n.‎$c‎21 cm
4900 ‎$a‎Euskal Antzerki Topaketak Azpeitia‎$v‎7
504  ‎$a‎Bibliografia: p. 165-169
60011‎$0‎ELDEA20201212194‎$a‎Arzelus, Ander‎$d‎1898-1949‎$x‎Biografías
60011‎$0‎ELDEA20203454929‎$a‎Labayen, Antonio María‎$d‎1898-1994‎$x‎Biografías
60014‎$0‎ELDEA20201212200‎$a‎Arzelus, Ander‎$d‎1898-1949‎$x‎Biografiak
7001 ‎$0‎ELDEA20201251872‎$a‎Arzelus, Ander‎$d‎1898-1949‎$t‎Gibelaundi
7001 ‎$0‎ELDEA20201619122‎$a‎Arzelus, Ander‎$d‎1898-1949
700  ‎$0‎ELDEA20203815898‎$a‎Labayen, Antonio María‎$d‎1898-1994
7101 ‎$0‎ELDEA20200155171‎$a‎Azpeitia‎$b‎Ayuntamiento
7112 ‎$0‎ELDEA202010622469‎$a‎Euskal Antzerki Topaketak (Azpeitia)
7400 ‎$a‎Ander Arzelus eta A.M.ª Labayen
830 0‎$0‎ELDEA202010015552‎$a‎Euskal Antzerki Topaketak Azpeitia
8564 ‎$u‎https://www.katalogoak.euskadi.eus/cgi-bin_q81a/abnetclop/abnetopac?ACC=DOSEARCH&xsqf99=00077453.T001.‎$y‎Ikusi erregistroa Euskadiko Irakurketa Publikoko Sarearen katalogoan